500 gram Mish n Gurin e nxeht Restorant Patagonia Argentina Beef Filet

اعلان


المزيد من المعلومات
32 عدد المشاهدات
Published

watch 500 gram Mish n Gurin e nxeht Restorant Patagonia Argentina Beef Filet , this awesome recipe 500 gram Mish n Gurin e nxeht Restorant Patagonia Argentina Beef Filet in our recipes website

the title of the recipe is 500 gram Mish n Gurin e nxeht Restorant Patagonia Argentina Beef Filet

500 gram Mish n Gurin e nxeht Restorant Patagonia Argentina Beef Filet
500 gram Mish n Gurin e nxeht Restorant Patagonia Argentina Beef Filet

recipe information 500 gram Mish n Gurin e nxeht Restorant Patagonia Argentina Beef Filet , in section Worldwide Recipes

Fileto Viçi Argjentina ( Filet ) Restorant Patagonia Steakhouse ne Austri.
Nëse dëshironi ta trajtoni veten me diçka të veçantë, një fileto viçi argjentinas është zgjedhja perfekte!
Fileto është pjesa më e butë dhe më e kërkuar e mishit. Prerja, e cila quhet gjithashtu tendo, është e paprekshme e tenderit dhe e ligët. Fileto është i disponueshëm në këshilla për fileto, mignione, medalione, Chateaubriand dhe natyrisht të tëra. Një theks i vërtetë kënaqësie!

Das Filet ist das zarteste und begehrteste Fleischstück überhaupt. Der Cut, der auch Tenderloin genannt wird, ist unsagbar zart und schön mager. Das Filet ist in den Zuschnitten Filetspitzen, Mignons, Medaillons, Chateaubriand und natürlich im Ganzen erhältlich. Ein wahres Genusshighlight!

The fillet is the tenderest and most sought-after piece of meat. The cut, which is also called tenderloin, is incredibly tender and lean. The fillet is available in fillet tips, mignons, medallions, Chateaubriand and of course whole. A real pleasure highlight!
التصنيف
Worldwide Recipes
لا توجد تعليقات حتي الآن